Kontakt oss


E-post: post@pinn.no

Postboks 822
3007 Drammen
Besøksadresse:
Grønland 60 (4.etg)
Tina Wågønes

Daglig leder
Telefon: (+47) 402 45 124
E-Post: tina.wagones@pinn.no

Tina har lang erfaring fra innovasjon, prosjektledelse, merkevarebygging og kommunikasjon. Hun er utdannet sivilingeniør fra NTNU, og har i tillegg en Master of Management fra BI innen merkevareledelse og kommunikasjon. Tina har i mange år jobbet med teknologi- og kunnskapsbedrifter, både som ansatt og konsulent, og med alt fra små gründervirksomheter til store selskap som Tandberg Television og Statoil. Hun overtok som ny daglig leder hos Papirbredden Innovasjon 1. juni 2014.
Arve Vannebo

Prosjektleder (Kreative næringer, by- og stedsutvikling)
Telefon: (+47) 918 03 492
E-Post: arve.vannebo@pinn.no

Arve har allsidig erfaring fra ulike deler av kulturfeltet, offentlig forvaltning/politikk og stedsinnovasjon, og arbeider med store byfornyelses- og transformasjonsprosjekter. Har vært prosjektleder for etableringen av Union Scene i Drammen, og er styreleder for Sekkefabrikken kulturhus i Slemmestad. Arve leder stedstransformasjonsprosjekter i Slemmestad og på Ål. Sitter i flere styrer for kultur- og kompetanseorganisasjoner. Underviser i Sports and event management ved HBV. Initiativtaker og prosjektutvikler bak festivaler som Factory Light Festival og Drammen Sacred Music Festival. Stort fokus på prosjektutvikling og samspill mellom aktører for å skape varige resultater.
Elly Therese Thoresen

Prosjektleder (Helse)
Telefon: (+47) 908 31 104
E-Post: elly.thoresen@pinn.no

Elly har mangeårig erfaring fra salg og markedsføring av medisinskteksnisk utstyr, Mebi AS. I tillegg har hun vært ordfører i Nedre Eiker kommune og har 25 års erfaring fra politisk arbeid. Elly har også vært daglig leder i Norsk Interiør AS og arbeidet med salg og markedsføring av hvitevarer i Zanussi AS og Electrolux Household Appliances.
Gunnar Grinaker

Prosjektleder (Kreative næringer)
Telefon: (+47) 920 92 100
E-Post: gunnar.grinaker@pinn.no

Studier og kurs innen samfunnsfag, ledelse, produktutvikling og økonomi. Gunnar har tidligere arbeidet med konseptutvikling og kommersialisering av teleteknologi i bedrifters verdikjeder. Betydelig kompetanse fra ulike deler av mediesektoren. Grinaker har i tillegg lang erfaring fra oppstart og utvikling av flere virksomheter innen kultur, idrett og internett.
Inger Bondevik Grimm

Prosjektleder (Alle virksomhetsområder)
Telefon: (+47) 905 11 949
E-Post: inger.grimm@pinn.no

Inger har en lang og bred erfaring fra kulturlivet og med undervisning. Hun har drevet eget selskap innenfor kunst og kulturformidling, og har de siste ti årene jobbet som prosjektarbeider og pedagog ved Drammens Museum. Inger har mange års erfaring med undervisning og digital formidling i skoleverket, fra grunnskole og videregående skole, i Norge og Danmark. Hun har tilsammen ti års videreutdanning fra LBSU California, UiO og NIH, med en bachelor i kunsthistorie og fagfelt som idrett, psykologi, natur- og samfunnsgeografi og naturfag. Inger brenner for å gjøre kunnskapsformidling til en spennende og engasjerende opplevelse.
Bjørnar Bjelland

Samarbeidspartner (bioøkonomi)
Telefon: (+47) 913 90 617
E-Post: bjornar@gronn-kompetanse.no

Bjørnar er utdannet sivilagronom fra NMBU, og har lang og bred erfaring med prosjektledelse og finansiering. Gjennom 25 år har han opparbeidet et omfattende nettverk både nasjonalt og internasjonalt, og har jobbet næringspolitisk i ti år med fokus på EU og WTO spørsmål. Denne kompetanse er videreført i selskapet Grønn Næringskompetanse, etablert i 2011. Bjørnar arbeider med flere prosjekter innen mat og plantesunnhet, klyngedannelser, bioøkonomi og sirkulærøkonomi. Han har lang erfaring med start-ups innen grønn sektor som Ligos, Plants Forever og Tiboplant.
Mette Thielemann

Daglig leder, Driv Inkubator
Telefon: (+47) 920 38 500
E-Post: mette.thielemann@pinn.no

Mette har lang og allsidig erfaring fra prosjektledelse og nettverksbygging i samarbeid med privat og offentlig næringsliv i regionen. Hun har hatt ledende stillinger innen varehandel og salg, og jobbet i mange år med å fremme næringslivets interesser hos sin tidligere arbeidsgiver Drammen Næringslivsforening. Mette er en kreativ, samfunnsengasjert og driftig dame som brenner for områdene helse- og gründervirksomhet. Hun er selv gründer av selskapet Inspiritus, hvor hun holder inspirasjonskurs for å fremme god livsstil. Hun er også godt i gang med en 3-årig utdannelse innen mestringsmedisin hos anerkjente Audun Myskja.